Klatresystemer og prosjekter av Sticky Mushroom

Easy Climb

Easy Climb systemet

Easy Climb er din digitale klatretrener. Systemet anbefaler og lager tilpassende buldre ruter tilpasset til hver enkelt eller grupper. Et supert system som gir mye glede, mestring og inspirrasjon ved klatringen.
Les mer om Easy Climb

Deep Water Solo

Foto: Alfred Moldvik

Deep Water Solo

Under Ekstremsportveko I Voss satte vi opp en midlertidig klatrevegg over bassenget i Voss Utebasseng. Denne veggen var et tiltak for arrangere deep water solo konkurranse og aktiviteter under festivalen, men også for å synliggjøre bassenget, dets mange bruksområder og ikke minst behovet for bassenget. Vi satser på å kunne gjenskape de gode opplevelsene ved veggen, men da som et fast tilbud året rundt!

Buldresenteret

Foto: Kevin Breuer

Voss Buldresenter

Voss buldresenter ble først brukt til buldrekonkurransen under Ekstremsportveko 2021, med gode buldre, godt show og ikke minst masse god buldreopplevelse! Målet er at buldresenteret skal åpne for allmenheten fra slutten av Juli. Vi ses der!

STICKY MUSHROOM AS

Standavegen 7 – 5705, VOSS

STICKY MUSHROOM ™ - 2021

Easy Climb - Klatresystem

Klatreveggen er unik i den grad at dette er en digital eller elektrisk klatrevegg. Easy Climb systemet er integrert med LED- lys komponenter i selve platene. Disse lysene styres av en App. I denne appen kan du som utøver eller gruppevis legge inn noen verdier om deg/dere selv, og systemet vil da generere klatreruter som er tilpasset den enkelte eller gruppen. 

Så jo mer veggen blir benyttet, jo mer tilpasset blir klatrerutene – som en slags digital klatretrener!

Egnet for barn
Bra! 63%
Egnet for ungdom
Svært bra! 73%
Egnet for familie og voksne
Meget bra! 91%
Brukervennlig
Meget bra! 81%

Forespørsel om leie av buldrevegg til festival eller arrangement