Klatresystemer og prosjekter av Sticky Mushroom

Easy Climb

Easy Climb systemet

Easy Climb er din digitale klatretrener. Systemet anbefaler og lager tilpassende buldre ruter tilpasset til hver enkelt eller grupper. Et supert system som gir mye glede, mestring og inspirrasjon ved klatringen.
Les mer om Easy Climb

Deep Water Solo

Deep Water Solo

Deep water solo klatreveggen i Voss, vil være Norges første multifunksjonelle og frittstående klatreveggen på en innsjø. Installasjonen vil være plasser på Vagnsvatnet ved Voss sentrum og ha muligheter for klatring, dødsing, vannmåling og stuping. Dette er et prosjekt som gjøres i samarbeid med blant annet Ekstremsportveko, Voss lift og Voss klatrarlag. Veggen vil stå ferdig til Ekstremsportveko 2021!

E- klatring

E- klatring

Det er et frafall av barn og unge idretten generelt. I følge Norges Idrettsforbund er det hele 60% av utøverne som slutter med idretten før 17-18 årsalderen. Det nevnes også at ungdom som vokser opp i høyere samfunnslag holder seg til idrett lengre. Dermed ligger det et ønske om rekruttere inn familier ved å tilpasse klatrearenaene slik at det fremmer kreativitet og mestring for både barn, unge og voksne i familien. Dette kan være mulig ved Spillifisering av buldreveggene! Dette vil skape et produkt som er med inspirasjon fra E-sport og klatresporten. Noe som kan skape en spennende og mestring rik oppstart av klatresporten, og kan være en bro over til en familie aktivitet og sport.

STICKY MUSHROOM AS

Standavegen 7 – 5705, VOSS

STICKY MUSHROOM ™ - 2021

Easy Climb - Klatresystem

Klatreveggen er unik i den grad at dette er en digital eller elektrisk klatrevegg. Easy Climb systemet er integrert med LED- lys komponenter i selve platene. Disse lysene styres av en App. I denne appen kan du som utøver eller gruppevis legge inn noen verdier om deg/dere selv, og systemet vil da generere klatreruter som er tilpasset den enkelte eller gruppen. 

Så jo mer veggen blir benyttet, jo mer tilpasset blir klatrerutene – som en slags digital klatretrener!

Egnet for barn
Bra! 63%
Egnet for ungdom
Svært bra! 73%
Egnet for familie og voksne
Meget bra! 91%
Brukervennlig
Meget bra! 81%

Forespørsel om leie av buldrevegg til festival eller arrangement